Dostava in plačilo

Pošiljke bodo dostavljene preko Pošte Slovenije.
Stroški pošiljanja znašajo:  9,90€ po celi Sloveniji.
 Rok dobave vseh vozičkov je 2-8 tednov (odvisno od modela in barve. Lahko se zgodi, da kakšna barva ni dobavljiva v tem času, vendar vas o tem pravočasno obvestimo.).


Plačilo po povzetju
V kolikor se odločite, da vam naročeno blago dostavimo na dom ali katerikoli drug naslov v Sloveniji in se odločite za plačilo ob prevzemu, je možno le plačilo z gotovino. Zato morate biti ne glede na vrednost naročila ob prevzemu osebno prisotni. Paket vas počaka tudi na vaši pošti.
Ne glede na višino naročila plačate strošek provizije plačila s posebno položnico, ki jo Pošta Slovenije zaračuna kupcu in je odvisna od vrednosti - vrednost cca. 0,96€. Seveda je ta strošek že vštet v ceno!
V primeru, da vam ta način ne ustreza, vas prosimo, da preberete tudi informacije o možnostih plačila po predračunu preko transakcijskega računa.

Plačilo po predračunu
Predračun vam pošljemo po elektronski pošti na naslov, prejmete ga v roku 24 ur (navedeni čas ne velja ob vikendih in praznikih). Ko prejeti predračun plačate, sledi dobava v dogovorjenem roku. Pošiljke bodo dostavljene preko Pošte Slovenije. Pri tem načinu plačila odpade strošek odkupa in strošek plačila s posebno položnico, prihranek je cca. 1,50€!

Poškodbe pri transportu
Kupec je pri prevzemu pošiljke dolžan pregledati njeno vsebnost. V primeru poškodb pošiljke je kupec dolžan celotno pošiljko (paket, zaščitna embalaža, izdelki) reklamirati pri dostavljalcu, ki je obvezan rešiti reklamacijo na svoje stroške, če se mu dokaže odgovornost.

Stroški pakiranja so za vse pošiljke, ne glede na vrednost, brezplačni.


Nazaj
LiveZilla Live Help
... ...

Facebook