Kako naročiti

Za več informacij obiščite našo novo spletno stran: http://www.boombo.si, kjer boste našli novosti, sveže informacije in aktualne akcije. :)

Dobavni rok vseh vozičkov je predvidoma 2- 8 tednov! Lahko se zgodi, da kakšna barva ni dobavljiva v tem času, vendar vas o tem pravočasno obvestimo.

Več kot 60 otroških vozičkov je tudi na zalogi, dobava teh je možna takoj. Za informacije o zalogi nas pokličite ali obiščite.

 

Naročanje v trgovini Lux4kids & boombo Maribor

Naročite lahko v naši trgovini ob osebnem obisku.

 

Naročanje preko telefona

Naročite lahko v spletni trgovini, ali pa tudi po telefonu na številki 059 96 59 89 (Trgovina Maribor) v delovnem času trgovine.

 


Naročanje v spletni trgovini

Ob pregledu vašega izbranega vozička, si spodaj (pred slikami) izberete barvo vozička, naročite lahko v kompletu z lupinico ali brez, dodatno si lahko izberete senčnik in zimsko vrečo. Pri nekaterih modelih pa lahko izbirate tudi med napihljivimi in nenapihljivimi gumami (podroben postopek naročanja najdete tukaj).


Plačilo

Izbirate lahko med plačilom ob prevzemu (plačate v trgovini, če je prevzem v trgovini, ali poštarju, če vam paket pošljemo) ali po predračunu (predračun pošljemo na vaš e-mail).

Pošiljanje

Izbirate lahko med osebnim prevzemom v Mariboru in Poštno dostavo. Če boste voziček prevzeli v naši trgovini, nimate nobenih dodatnih stroškov. V primeru pošiljanja preko Pošte Slovenije znaša poštnina po celi Sloveniji 9,90 €.

Za vse podrobnejše informacije se obrnite na našo poslovalnico..

LiveZilla Live Help
... ...

Facebook