Nasveti

Najboljši vozički so stabilni vozički

Na tržišču je veliko vozičkov. Štirikolesniki, trikolesniki in še celo takšni kolesniki, za katere mimoidoče mamice verjetno ne vedo najbolje, ali so sploh otroški vozički ali morda vesoljska plovila.
Koliko koles naj ima torej udoben in predvsem varen otroški voziček?
Najboljši vozički so stabilni vozički, zato so štirikolesniki definitivno boljši od trikolesnikov. Za vožnjo po neravnih in raznolikih terenih pa je bolje tudi, da imajo napihljive gume, saj bodo tako ublažile več tresljajev. Kar nekaj današnjih vozičkov ima ročne zavore, nekateri imajo celo t.i. zavorne diske. Ti vozički so namenjeni mamicam in očkom, ki želijo ob vozičku teči ali se na primer rolati. Vendar vsak pediater in otroški zdravnik tega ne priporoča, saj to za dojenčke nikakor ni primerno, preveč jih namreč trese, tresenje pa lahko povzroči tudi mikrokrvavitve v možganih. Prav tako tresenje ni dobro za dojenčke, ki še ne nadzorujejo svoje glavice, kar vpliva na zakrčenost ramenskega sklepa.

Vozički, ki jih ponuja Nemško podjetje Lux4kids tako ne ponujajo trikolesnikov in tudi ne ročnih zavor, saj le tako želijo zagotoviti, kar se da maksimalno varnost za vaše dojenčke.Teža otroškega vozička

Kako vpliva teža vozička na samo vožnjo in posledično otrokovo udobje? Izkušene mamice ponavadi priporočajo izbiro zelo lahkega vozička, ki ga je možno tako dobro zložiti, da ga lahko prenašamo kjerkoli in kadarkoli. Vendar, ultralahek otroški voziček je lahko zelo nestabilen. Če se da zložiti v škatlico tudi ni tako udoben za otroka. Bodoči starši naj se zavedajo, da naj bo otroški voziček najprej namenjen otroku. Zato pred nakupom dobro proučite razmerje med težo, udobjem ter varnostjo vozička, kar pa otroški vozički Lux4kids definitivno nudijo.O otroških vozičkih Lux4kids

Otroški vozički Lux4kids spadajo med najbolj popularne otroške vozičke v Evropi. Nemški dobavitelj Lux4kids, je poskrbel za izjemno pestro ponudbo otroških vozičkov, ki bo zadovoljila še tako zahtevne bodoče starše.
lux4kids otroški vozički postajajo pravi hit, uvrščeni so med najbolj udobne, stabilne, funkcionalne in varne vozičke nasploh. Enostavno se zložijo, zasedejo malo prostora, zato ga lahko brez težav spravite v prtljažnik vašega avtomobila. Primerni so za različna okolja in so vsestransko terenski vozički.
Izbirate lahko med številnimi modeli, ki skupaj ponujajo več kot 250 barv in motivov!


LiveZilla Live Help
... ...

Facebook